latinalaisen amerikan matkassa

Saturday, February 10, 2007

Castillo el Loro! BUUUU!!!!


Hmmmm... Olemme Katjan kanssa kuulemma laiskimpia Chupacabran metsastajia mita ikina. En voi uskoa tata vaittamaa todeksi! Olimmehan sentaan paikalla ja loysimme jopa kaksi hullua hollantilaista, jotka halusivat jakaa taman hurjan verisen jahdin kanssamme. Mutta oikeasti.. Taalla Boliviassa saa nakojaan vuokrattua kokonaisen ex-presidentin linnan (ruokineen, juomineen, majoituksineen ja muine juttuineen) noin 15 eurolla per immeinen, yksi paiva.. Toki juttu on siina, etta loydat koko linnan. Tutustuttiin Coroicossa kahteen hyvin elavaiseen poitsuun Alankomaista ja heidan kanssa sitten nelisteen jaoimme todellakin kokonaisen linnakkeen. Paikka on uskomaton, keskella vuoristoisia viidakkoja seka vesiputouksia... vain muutaman talon kyla ymparillaan. Coroicosta linnaan on lyhyempi matka, mutta se on hyvin hankala loytaa ilman omaa autoa, eli La Pazista Castillo el Loroon paasee katevimmin ja varmemmin ( 3 euroa) sanomalla vain kyseisen "palatsin" nimen...(Huom. Boliviassa varma ei ole varmaa)
Herkimmille ihmisille taytynee huomauttaa, etta Castillo el Loro on Chupacabran paa-aluetta seka linnassa luonnollisesti kummittelee..Sahkoja ei myoskaan ole. Joten ei muuta kuin vuohi-uhri kauemmas ulos houkuttelemaan peto pois linnasta, kynttila kateen, tukkoinen tulisija tuleen ja savustamaan muut aaveet ulos!!! Siina muutama vinkki tahan fantastiseen kummituslinnaan.
Perinteitten mukaan, valokuvat myohemmin.
PUS!
P.s Maaria sai panhuilun seka puisen torven...joten tulevaisuus huilistina seka torvensoittajana alkaa olla enemman kuin totta..(harjoittelua harjoittelua) Jos kellaan on tietoa kuinka saada aanta panhuilun alimmista aanialoista niin iso KIITOS! Katjalle vain sitten ne muurahaiset housuun ja tanssiksi!
Tai Katjalle ruutupaita paalle ja tytto tanssimaan yollisiin liikennevaloihin...Paikallisten tapaan.
26.7.2007
Castillo el Loroon pääsee kätevimmin tosiaan ottamalla bussi Chulumaniin La Pazista, kuskille vain täytyy sanoa paikan nimi.
Ei kannata luovuttaa taikka säikähtää kun bussi jättää teidät, mutta ketään ei näy, sillä " linnan herra" majailee tien toisella puolella sijaitsevassa tönössä.
Sähköjen puuttuminen ei haittaa vaan tekee tunnelman juuri oikeanlaiseksi.

7 Comments:

Blogger sussi said...

Onkohan tama samainen Chupacabra mita Anthony Bourdain metsasteli? Mika se muuten on, "vuohenimija"?

2:50 PM  
Blogger Katja&Maaria said...

Niin..Olisiko sama tyyppi? Todennakoisesti. Pelottava nalkainen legenda. Hyvin pelatty myos muualla Etela-Amerikassa. Harmi kun ei saatu tutustua paremmin. Ehka ensi kerralla nalkaisempana jahtiin;)

11:20 AM  
Blogger Tiuku said...

En ymmärrä.

Kirjoititte linnan vuokran maksavan n. 15e nuppi (koko linnan siis 60e?) sisältäen majoituksen, kuljetuksen, ruokailun. Ruokailun?!? Mutta siellähän ei ollut sähköä? Aaveko sitä ruokaa laittoi hengen voimalla?

2:53 PM  
Blogger Katja&Maaria said...

Ruoka laitettiin erillisessä rakennuksessa. Tosiaankin koko linna itselle, vain 15e. Tervetuloa Boliviaan!!!!

5:41 AM  
Blogger Katja&Maaria said...

Niin, ja tietty kuljetukset täytyy hoitaa itse, linna kun ei ole mikään turistikohde vaan satunnainen löytö, mutta Boliviassa ei tuo liikkuminen maksa juuri mitään. Muutamalla eurolla olet perillä.

5:54 AM  
Blogger Katja&Maaria said...

Ja rakas uswa, Bolivia on kolmannen maailman valtio, joten käytetäänköhän siellä sähköhelloja????

7:57 AM  
Blogger Davy said...

an old friend from Holland searching for Maaria davydavans@hotmail.com

9:24 AM  

Post a Comment

<< Home