latinalaisen amerikan matkassa

Monday, December 11, 2006

Vaikeampi paiva



Meilla on ollut parempiakin paivia. Pitkien ja levollisten unien jalkeen herasimme heratyskellon kauniiseen lauluun, kuten niin monina muinakin aamuina. Katja meni suihkuun, kuten niin monina muinakin aamuina.. Han ei vaan tiennyt, ettei tulisi olemaan siella yksin. Emmeka me tienneet, etta torakat voivat olla pikkulinnun kokoisia ja osaavat viela lentaa. En tieda ketka saikahtivat eniten, torakka, me vai rakkaat naapurimme, jotka todennakoisesti luulivat, etta joku on tapettu. Kohta huoneemme oli taynna sankarimiehia torakkaraukan sinkoillessa peloissaan pakoon (seka jalan, etta "siivin"), miesten kontatessa perassa ja meidan pomppiessa sangylla. Mukavaa. Toivottavasti kyseinen kaveri saatettiin loukkaantumattomana luonnon vapauteen.

Paiva oli myos erittain kuuma seka pilvinen. Lauantai-iltaa oli tarkoitus lahtea viettamaan salsaclubille ja sita ennen nautinnollisesti syomaan, toisin kavi. Ukkoskuurot ovat taalla asteen verran rajumpia mita rakkaassa kotimaassa ja kestavat monta tuntia. Jaimme loukkuun hostellimme olohuoneeseen, silla ukkoskuuron mukana tulevassa sateessa yksikin metri ulkona on liikaa. Siella sitten istuskelimme pilkkopimeassa, emmeka valitettavasti edelleenkaan tieda kuka oli tama mielenkiintoinen mieshenkilo, kenen kanssa vaittelimme Israelin seka Palestiinan poliittisista levottomuuksista. Paastyamme vihdoin huoneeseemme, meita odotti hyvin ikava yllatys; siellahan satoi aivan yhta paljon kuin ulkona. Katto huoneessamme onkin siis vain muodollisuus. Lattia tulvi, seinat valuivat vetta seka sankyihimme oli jaanyt noin 10 sentin levyiset kuivat kaistaleet, missa oli hyva nukkua. Elakoon luonnonvoimat! Saastyipa ainakin rahat...

26.6.2007

Näin kuukausien jälkeen viisaampana pieni vinkki tuleville torakoiden kohtaajille; ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ tapa torakkaa liiskaamalla sitä maahan... se kuori kun sitten erittää hajua ja houkutteleepi paikalle vielä lisää kyseisiä lemmikeitä. Taikka leidi- torakalla saattaapi olla massussa muutama beibi-torakka jotka sitten purkautuvat ulkoilmaan.... Teimme juuri virheliikkeen tässä asiassa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home