latinalaisen amerikan matkassa

Wednesday, March 21, 2007

Minne sydan jai?








Mitas Punta del Diablon jalkeen? Onko enaa onnellista elamaa? Saammeko koskaan enaa ruokkia nalkaisia hippeja? Heratetaanko meita enaa ikina aamun varhaisina tunteina pyytamalla kanaa ja salaattia? Mites adoptiokoira Bombi? Matkan taytyy jatkua, mutta sydan jai siihen pikkuiseen kalastajakylaan toisesta maailmasta. Muutamia kaytannon ongelmia jalleen kohtailtu.. Eli kylassa ei voi maksaa kortilla, eika siella taaskaan ole automaattia..joten jonkin verran kannattaa kateista muistaa varailla. Itse paasimme ratsastamaan automaatille banaanikuorman paalla, hurjan tuulen hakatessa kasvoihin..seka rastoittaessa hiuksia, jotta sulautuisimme paikallisten seuraan;)

Hyvin leppoisissa merkeissa meni kaikki paivat..mutta kylla sekin ottaa kunnon paalle. Syominen ja nukkuminen kun saattaa unohtua muutamaksi paivaa. ( Tai jos yritat nukkua, mokkisi ovella on kahden sisukkaan hipin ruokajono) Talla hetkella La Palomassa..hieman suurempi kalastajakyla, mutta samantyylinen tunnelma. Viikonlopun yli taalla ja sitten bussimaraton ( meno-paluu 40h, noin 80€ ) Iguazun putouksille. Maaria voi yrittaa viimeisia katoamistemppujaan siella, jotta valttaisi paluun rakkaaseen Suomeen;)

La Palomastakin alkaa nyt nauttia..kun paiva on kulunut. Vuokrattiin pyorat ja niissa nojatuoleissa on kiva matkustella hyvan tuulen perassa rannalta toiselle. Jos edellinen kyla oli meidan ja muutamien muiden, niin tama isompi kylanen (5000 asukasta) on taysin meidan oma. Taidamme olla taalla melkeinpa yksin, paikallisia lukuunottamatta. Tidutii! Toisaalta..meilla on hyvinkin monta ystavaa, silla pimean laskeuduttua tiet tayttyvat kuolleista koppakuoriaisista, joita sataa jostain ylhaalta..Taivas? Puut? Hieman epamiellyttavaa.

(Heips Outo-Pasi, kiitos kommenteista ja elossa ollaan, enemman ja vahemman. Tuo puhelin ei tosiaan toimi ja laturi paatti jaada Boliviaan..Kaunis maa joten en syyta. Nahdaan tuossa huhtikuun puolessa valissa. Pida itsesi miehena)

P.s Tassa alkaa olemaan jo hieman matkassa kulunut..tai jotain. Puolet tavaroista on joko hukkunut, palanut hyttyskierukassa, taikka mystisesti havinnyt kuukausien aikana. Enaa ei kehtaa menna edes perusravintolaan syomaan..viimeksi eilen karautettiin likaisilla mummopyorilla ravintolan eteen ja Maaria astui sisaan reikaisimmalla paidalla mita ikina..(Katjasta puhumattakaan). Vanhat pariskunnat paheksuivat ja nuoremmat menettivat ruokahalun;) Myos rahan kanssa hieman puutostiloja.. Maariasta tulee siis kalastaja seka majakanvartija, joka opettelee myos erilaisia kasitoita.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home