latinalaisen amerikan matkassa

Sunday, January 28, 2007

Hajanaisia ajatuksia




Kaytiin tassa sitten rohkeina tyttoina "siistimassa" itseamme Bolivialaisessa parturi-kampaamoliikkeessa..Ei olisi ehka pitanyt. "Un poco mas claro, un poco mas corto"...nama lauseet menivat kuuroille korville. Hiukset huppujen alla hohtivat vaaleuttaan enemman kuin Marilynilla koskaan.. ja lyhyt nyrhitty muotimalli mielessaan hiuksia lahti paasta enemman kuin kissoillamme karvanlahtoaikana ikina..Yhteensa..Eli aideille tiedoksi; 7.4.2007, lauantai, varatkaa ihmeessa tyttarillenne kampaamoaika ja varoittakaa, etta saattaapi kestaa koko paiva. Nailla hiuksilla kulkiessa liskot pudottavat hantansa, koirat ulvovat kuuta, kissat sihisevat ja lampaat sukeltavat pusikkoihin pakoon.

Maarian aidille myos tiedoksi, etta Ushuaiasta starttaa Nooan arkki maaliskuun alussa ja ankkuroituu Rahjan satamaan noin samoihin aikoihin kuin itse tytar. Viimeksi eilen sinne tuli adoptoitua perulainen tytto molempine isineen ja molempine silmalappuineen..(alkaa kysyko, tulivat vakisilla "paketin" mukana)
Mutta jottei kavisi tylsaksi, niin voin vakuuttaa, etta laivan tarjonta on suuri; liskoja, lapsia, pari pakollista latinomiesta, suuria kissaelaimia, muutama apina seka kulkukoiria..unohtamatta niita laamoja..

Mutta nyt vakavempiin asioihin. Lahdetaan tuossa muutaman paivan kuluttua Chulumanin lahella sijaitsevaan kummituslinnaan jahtaamaan Bolivian legendaarista ja pelattya "Goat Sucker"-petoa.. eli suomeksi vuohivampyyria. Piittaamatta kaikista varoituksista ja uhkaavista ennusteista tavoitteenamme on saalistaa kyseinen "Chupacabra" ja vangita se kameran linssiimme ikuisiksi ajoiksi...Grrrrr..
Mutta valaistaan teita asiasta lisaa kun aika koittaa....P.s Chupacabra nakyy kuvassa (huonosti)oikealla...huomatkaa punaisuutta hohkaavat ikenet ja nalkaiset hampaat

p.p.s Nayttaa nyt pahasti silta, etta Maarian ideat huilusta ja tanssista eivat tule toteutumaan, joten olemme kehittaneet uuden tavan kohentaa taloudellista tilannettamme.."minuuttihymyterapia".. muutama bolivari riisiin ja linsseihin..ehka jopa parhaina hymypaivina kova sanky ja katto paan paalle;)

1 Comments:

Blogger lewis said...

moi! onpa mukavaa luettavaa! olen suunnittelemassa samaa reittiä,joten kaikenlainen info,erityisesti hintoihin liittyvä on tervetullutta. majoitusten hinnat.y.m.s. hyvä meininki!

7:05 AM  

Post a Comment

<< Home