latinalaisen amerikan matkassa

Friday, January 26, 2007

Lake Titicacaa ja vuoristotautia




Vasynyt hei kaikille..
Kyllapas ottaa kunnon paalle tama korkeus taalla Bolivian Andeilla, ja kaikkea on yritetty..Poppaskonsteista, lehtien pureskeluista perinteiseen laaketieteeseen. Juuri tultiin vahan kiipeilemasta ja kroppa oli hieman kovilla. Joten kaikki kirjoitusvirheet johtuu siita, etta paassa yksinkertaisesti heittaa. Eilen saavuttiin Copacabanan kaupunkiin noin 3800 m korkeuteen ja maisemat sen kuin kaunistuvat. Maarian unelmat savimajasta, omasta laamasta, huilusta ja perunamaasta kasvavat.. Lake Titicaca on maailman korkeimmalla sijaitseva kulkukelpoinen jarvi ja tunnettu erityisesti saaristaan; Isla del Sol seka Isla del Luna.
Intiaanikansojen uskomusten mukaan aurinko on syntynyt juuri Isla del Solilla.
Ollaan myos paasty seurailemaan muiden reppumatkaajien syvaa sukellusta taysin toiseen elamaan. Etenkin ryhma puoli-alastomia (alastomia) israelilaisia, jotka tanssivat villisti paikallisten kansallisjuhlaan kuuluvien rumpujen tahdissa..Bolivialaisten ihmetellessa huuli pyoreana ja meidan muiden kaariytyessa yha tiukemmin suojaan kylmalta viimalta villapaitoihimme. On se vain janna juttu, etta joidenkin taytyy kokea tallaiset matkat taysin erillisena osana elamaa, eika yksinkertaisesti ottaa sita osaksi omaa elamaansa, ainakaan siina hetkessa ja nyt.Mutta hei!! Jokainen omalla tyylillaan ja hyvinhan ne pojat pomppivat, ei siina mitaan.
Huomenna olisi tarkoitus lahtea hengastymaan kanootilla ja kuuntelemaan Titicacan ja muinaisaikojen intiaanien kuiskauksia.. Hyva puoli vuoristotaudissa..et ole teravimmillasi ja saatat kuulla haluamasi aania; Kamisarakii!!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home