latinalaisen amerikan matkassa

Wednesday, April 04, 2007

Viimeinen "ateria"




Voi ei.. Alastomasta Juanista toipuminen kay hitaasti, mutta varmasti. Voi ei.. Lento, joka starttaa huomenna, Nooan arkin tapaan, ei tunnu todelliselta tulevaisuudelta. Missa ovat julkisella paikalla pissaavat intiaaninaiset? Missa on kielitaito? ( suomen kielesta puhuttaessa) Maaria sai kengat, joissa hieman korkoa, Katja ehjat housut..!!!??? Olo kuin prinsessalla, tuntuu ettei ansaitse sita. Maaria ei osaa taikka pysty enaa kavella..Siis kenkien puolesta.
Hauskat pari viimeista paivaa Buenos Airesissa. Tavattiin pari aussia, Nick seka Drama King. Hauskaa selvaa seuraa. Tarkoittaa esimerkiksi edelleen kuolemattomia lauseita; "Ala luota, mutta usko", "Kippis perunamuusille"... Ei edes menna pidemmalle;)
Onko enaa valoa valon jalkeen??? Jos on, niin mita sitten?? APUA!
Kiitos seurasta, blogi jatkaa elamista mukananne. Jos tarvii tarkempaa infoa jostain, niin ei muuta kuin kyselemaan!!!
P.s Tietaako joku mika tekee Gaywinestore-liikkeesta gayn? (Maipu 900) Onko siella maailman kauneimmat, huumaavimmat ja parhaimmat viinit? Taytyyko olla kuinka gay, etta paasee sisaan?
26.6.2007

Näin jälkikäteen.. Kun olen lukenut kommentteja sekä käsitellyt itse asioita omassa mielessä, niin jokaisen kannattaa miettiä matkustellessaan köyhempiin valtioihin, että tekeekö matkan minkä vuoksi??? Pelkästään itselleen?? Vaiko myös niille paikallisille??? Saisitko itsellesi jotain tinkimällä tietyissä maissa edes joistain mukavuuksista ja kannattamalla paikallista?? Saisitko siitä itsellesi "henkistä mukavuutta" fyysisen sijaan. Me ainakin saimme.

2 Comments:

Blogger Tiuku said...

Ihana blogi! Kirjoittajien ääni kuului ja kaikui jokaisella sivulla. Persoonallinen ote, vauhdikkaista käänteitä.

3:19 PM  
Blogger Katja&Maaria said...

Kiitos kiitos!!!! Anteeksi myöhäiset vastaukset, tarttis käydä lueskelemassa blogia vähän useammin. Mutta toivottavasti sait nyt vastauksia kysymyksiin.

5:48 AM  

Post a Comment

<< Home